Creix el nombre de visitants a la fira “Interioriza-T”

Més de 120.000 persones han visitat la tercera edició de la Fira de Turisme d’Interior “Interioriza-T” de la plaça de toros i prop de 50.000 degustacions gastronòmiques i begudes s’han consumit al llarg del cap de setmana.

Tant el nombre de visitants com de consumicions han augmentat respecte a la passada edició de 2014, que va rebre prop de 100.000 visitants i vendre 35.000 consumicions.

A la fira van estar presents els municipis d’Enguera, Barxeta, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, i la mancomunitat de la Canal de Navarrés.

Els valencians han estat els que més s’han interessat per l’oferta turística dels municipis d’interior de la província de València, mentre que una gran part dels visitants han estat turistes internacionals procedents d’Itàlia, el Regne Unit i Holanda.

Tant els turistes nacionals com estrangers s’han interessat sobre la informació relativa a la gastronomia, senderisme, rutes turístiques i allotjament.

Aquesta fira ha aconseguit apropar a la ciutat de València els atractius turístics de les destinacions de l’interior de la província de València per complementar la consolidada oferta de sol i platja de la nostra província.