Derbi de necessitats entre Llosa B i l’Alcúdia de Crespins

El Sequiol acull en la vesprada de demà el derbi de la Costera de Primera Regional. El filial del CD Llosa rep al conjunt de l’Alcúdia de Crespins en un partit al que arriben amb tan sols un punt de diferència, amb els dos equips instal·lats en la zona mitjana però coquetejant amb els llocs de descens. El Llosa 9é amb 7 punts i l’Alcúdia 11è amb 6 punts lluitaran per intentar que no comencen a escapar-se les posicions més capdavanteres de la classificació.

José Nacher, tècnic de la Llosa, reconeix que l’equip està en una etapa de formació. “Després d’un inici prou fluix, encadenarem dos victòries seguides i arribem al partit després de dos empats, amb una actuació arbitral prou discutible la passada setmana. Tenim baixes, tenim a l’equip agarrat en pinces, però pensem que estem en una etapa de formació, on hi ha que anar adquirint conceptes”.

Per al lloser, el més important serà “mantenir la porteria a cero, ja que estic convençut que l’equip dalt va a tenir opcions i oportunitats”. Així mateix, Nacher veu a l’Alcúdia com a un equip “molt dur, ferri i consistent darrere, que rep pocs gols i que no perd els partits”.

Per la seua part, Alberto Talón, entrenador visitant, afronta la trobada “com qualsevol partit, amb molta il·lusió i moltes ganes”. Talón reconeix que el seu equip no arriba en el seu millor moment. “Venim d’una ratxa difícil, no per resultats ja que solament hem perdut dos partits. Estem molt limitats, en tota la temporada no he pogut fer una llista de convocats i per a mi, com a entrenador, estic lligat perquè no tinc marge per a premiar i castigar als jugadors”.

El tècnic d l’Alcúdia de Crespins veu essencial mantenir la seua porta a cero per tenir alguna oportunitat de sumar. “Hem d’evitar que el rival no s’acoste a la nostra porteria, però la clau serà tenir més efectivitat davant. Som un equip valent i atrevit, mai eixim a especular sinó a guanyar. El futbol després és molt capritxós, però no anem a tancar-nos i no tenim por en cap camp”.

Els dos equips de la Costera buscaran així canviar la dinàmica i intentar sumar uns punts que els permeten encarar amb més tranquil·litat el tram mitjà de temporada.