Derbi pel liderat entre l’Atlètic Xàtiva i l’Enguera

  • Sols dos punts separen als de la Canal i els de la Costera, que ocupen primer i segon lloc a la taula

Aquesta setmana, l’estadi del Paquito Coloma viurà un dels partits més interessants de la jornada, amb el derbi que enfrontarà el conjunt local de l’Atlètic Xàtiva contra l’Enguera. O el que és el mateix, els dos primers classificats de la lliga. Amb 30 punts i solament un partit perdut, els de la Canal de Navarrés arriben a Xàtiva amb l’objectiu de posar terra de per mig i mantenir-se en el primer lloc de la taula. En canvi, la plantilla de Miguel Angel Gandia, amb 28 punts, buscarà arrabassar aquesta primera plaça i fer valdre les grans sensacions que està mostrant en aquest inici de lliga.

Pablo Chorques, entrenador de l’Enguera va recordar que arriben al partit amb baixes importants, però amb moltes ganes de mesurar les seues aspiracions en lliga davant “un equip molt potent” com són els xativins. “Tenim ganes de fer un gran partit perquè sabem que és una eixida complicada”, va destacar. Però saben que no ho tindran fàcil. “Ells son un bloc, es coneixen des de fa molt de temps i són un dels millors equips de la categoria pel que deurem de fer un partit molt seriós, ja que a més juguem a un camp molt menut”.

Per la seua part, Miguel Angel Gandia, tècnic local, veu en aquest encontre una oportunitat per donar un colp a la classificació. “Sabem que serà un encontre físic i molt dur, però és un partit que dona gust jugar, portem tota la setmana  pensant en ell i és del millor que podem trobar a la primera regional”. Sabedor de la importància, Gandia va voler fer una crida a l’afició i convidar-los a “venir al camp a gaudir del futbol i d’aquesta oportunitat que té l’equip”. De l’Enguera, va remarcar que “és un equip que sap el que fer, amb les idees molt clares, i que des del primer minut ens posaran les coses molt complicades. Malgrat això, la nostra idea és anar a guanyar i eixir a mort”. Per a aconseguir-ho, el xativí vol seguir amb l’estil de joc que tant els caracteritza. “Volem tenir el màxim de temps el baló, tocar molt, dur al rival d’un lloc a un altre, i quan no el tinguem volem ser constants i pressionar”, va finalitzar.

Així que aquesta vesprada, a partir de les 17 hores, tots els amants del futbol regional tenen una cita a Xàtiva per gaudir del millor enfrontament de la categoria.

 

Hui dissabte          17 hores           Paquito Coloma

At. Xàtiva: Jorge, Gerard, Edu, Lacher, Chento, Cabo, Signes, Roca, Willy, Abel i Mati.

CD Enguera: Durà, Petar, García, Camarasa, Ibe, Isco, Edu, Aitor, Oscar, Alberto i Jorge.