Diputació concedeix 6.000 euros a 11 clubs i entitats esportives de la Costera

La Diputació de València, a través de la seua àrea de Joventut i Esports, ha destinat un total de 6.297,83 euros a 11 clubs i entitats esportives de la Costera dins de la campanya designada a clubs i entitats esportives de la província de València.

El diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, ha manifestat que “seguint la vocació de la Diputació de València i l’interès del president de la mateixa, Alfonso Rus, hem apostat de nou per portar ajudes a 284 clubs i entitats esportives de la província”.

“Amb aquestes ajudes la Diputació de València persegueix intensificar l’activitat esportiva en gran part dels municipis de la província. S’ha prevalgut específicament les ajudes a la Pilota Valenciana, en les seues diferents modalitats, a través de les Escoles Esportives Municipals”, ha explicat el diputat responsable de l’Àrea de Joventut i Esports.

Bailach ha indicat que “d’aquesta manera, des de les institucions es recolza la pràctica de l’esport en general i sense oblidar l’organització d’esdeveniments extraordinaris puntuals com a setmanes culturals, esportives, festes populars i cursos de natació, frontenis i tennis, en particular. En definitiva, amb aquestes activitats els clubs i entitats esportives de la província amplien l’oferta esportiva que ofereixen als veïns dels seus municipis”.

La corporació provincial ha destinat enguany un total de 189.998 euros per a subvencionar a entitats dins de la campanya destinada a clubs i entitats esportives de la província de València, “valorant especialment que el programa presentat tinga un clar interès social i esportiu, l’eficàcia manifestada en activitats anteriors i que es promocionen els esports autòctons”, ha dit Miguel Bailach.

 

Titular

Municipi

  Import  

U.D. Fenollet

Lloc nou d’en Fenollet

408,95

Club d´Atletisme Canals

Canals

654,32

Club d´Atletisme Colla La Malla Tot Pulmó

Barxeta

408,95

Club Karate do Canals

Canals

654,32

Grup d´Atletisme Moixent

Moixent

654,32

BTT Moixent La Panda de Palmer

Moixent

490,74

Asociación Club Ciclista Moixent

Moixent

817,90

Club de Basquet Fem Basquet

Canals

490,74

Club Natación La Costera

Canals

490,74

Club Ciclista El Guerrer

Moixent

572,53

Club Nou Basquet

Xàtiva

654,32