Diputació i l’Ajuntament de Xàtiva organitzen el blogtrip #ValenciaInterior

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha organitzat el “blogtrip” #ValenciaInterior del 18 al 20 d’octubre, amb l’objectiu de promocionar l’oferta d’interior dels municipis de Xulella, Llíria, Xàtiva i Bocairent.

El Patronat ha preparat, amb la col·laboració dels quatre ajuntaments participants i amb diferents empreses del sector turístic, un ampli programa d’activitats amb degustacions gastronòmiques i visites turístiques guiades.

Des de hui i fins al diumenge 20 d’octubre, els bloggers coneixeran in situ l’oferta cultural, senderista, de turisme de salut i gastronòmica de quatre comarques de la província de València.

A Xàtiva, visitaran el Castell i recorreran el centre històric de la ciutat dels Borja. Se’ls mostrarà amb especial recalcament el seu patrimoni, la seua història, les seues diverses rutes turístiques urbanes com la Ruta dels Borja, la dels fonts, o la de la Crema de Xàtiva. A més, degustaran la seua gastronomia local. També seran espectadors de com es realitzen els plats típics, amb la col·laboració d’un restaurant de prestigi de la ciutat.

11 dinamitzadors bloggers

El blogtrip #ValenciaInterior compta amb la participació de bloggers turístics i dinamitzadors de les xarxes socials. Concretament, participen The Spanish Food, Viatges de Primera, Comoju, Diari del Viatger, Juanjo Fuster, Viatjar de Valent, Passaport Blog, MindfulTravel, Vero4Travel, Sucreart i Paco Alonso.

Amb aquest “blogtrip” València, Terra i Mar fa un pas més per a promocionar els productes turístics de la província de València en les xarxes socials.