La Diputació subvenciona amb 40.000 euros la millora de pedanies d’Anna i Énguera

La Diputació de València subvencionarà enguany amb un total de 40.000 euros la realització de dos nous projectes de millora de pedanies d’Anna i Énguera, a la Canal de Navarrés, a través del Pla de Nuclis 2013.

El programa impulsat per la institució provincial és un programa dirigit a resoldre les manques de les poblacions d’àmbit territorial inferior al municipi “amb l’objectiu que qualsevol veí, visca en el nucli que visca, compte amb els mateixos serveis, equipaments i infraestructures que el ciutadà que resideix en el municipi”, segons ha explicat el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina.

En el municipi d’Anna, les obres consistiran en la recuperació de la ribera del llit del brollador de la Font Negra i l’adequació del llavador, mentre que en Énguera es realitzarà la instal·lació elèctrica, sanitària i de calefacció de l’alberg municipal Verge de Betlem. Cadascuna de les actuacions comptaran amb una ajuda econòmica de 20.000 euros.

La Diputació ha destinat enguany un total de 3.200.000 euros a la millora d’infraestructures i serveis de llogarets i pedanies de tota la província.

El pla permetrà executar 133 projectes bàsics i indispensables relacionats amb la dotació d’equipament, urbanització de carrers, enllumenat públic i construcció d’edificis, entre uns altres, en localitats allunyades dels nuclis urbans grans.

Medina ha afirmat que el programa provincial “manté enguany la mateixa inversió que en els últims exercicis per a seguir donant servei a tots els ciutadans de la província, independentment del seu lloc de residència”.