Diumenge tindrà lloc la tradicional benedicció dels animals de Xàtiva

Aquest diumenge 19 de gener tindrà lloc la XX Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de “Sant Antoni del Porquet”, que organitza la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva i el Excm. Ajuntament de Xàtiva i molt especialment les delegacions de Cultura i Medi ambient i amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere.

La Societat Protectora d’Animals (S.P.A.X.) convida a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals a que vinguen amb les seues mascotes (gossos, gats, cavalls, rucs, ànecs, ocells… etc.)

L’eixida és a les 11:30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, front el centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animals (en processó amb “dolçaina i tabalet”) per l’Albereda de Jaime I fins a la Plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12:30 hores per part de D. José Estellés, rector d’aquesta parròquia.

Allí també hi haurà cant d’albades a càrrec de Pili Conca, així com la repartició del tradicional panet i garrofa beneïts i estampeta del Sant Patró per a tots els participants.

Es recomana, per a engrandir l’acte, l’eixida de tots els assistents des del lloc d’inici.

La SPAX agraeix públicament a totes les persones que amb la seua col·laboració i participació fan possible que aquest acte siga tot un èxit i que l’objectiu de dignificar i homenatjar a les nostres mascotes es faça realitat.