Dues bessones de deu mesos, víctimes d’un incedi a Ontinyent

  • La ciutat, commocionada, viurà dos dies de dol decretats per l’Ajuntament.

Dues xiquetes bessones de deu mesos d’edat morien, en la vesprada d’ahir, víctimes d’un incendi en una caseta a les afores d’Ontinyent. El foc es declarava passades les 15 hores en el Camí de la Moneda, en el branc 9 d’aquesta població, una zona de xalets, en un habitatge vell i aïllat de tres plantes.

Els bombers van realitzar les tasques per sufocar el foc fins ben entrada la vesprada. Segons van informar fonts del Consorci, el pare de les xiquetes va ser traslladat a l’hospital d’Ontinyent víctima de cremades, mentre que la mare no es trobava en la casa. 

Sin título-2A les 15.04 hores entrava l’avís i, immediatament, es mobilitzaven 12 efectius d’Ontinyent, Xàtiva, Alzira, a més de la Guàrdia Civil, el SAMU i la Policia Local. Quan van arribar, l’incendi estava totalment desenvolupat. Degut a la intensitat i virulència del foc es veia inclús afectat l’equipament dels bombers encara que l’operatiu no es va veure afectat. 

De moment no s’ha esclarit l’origen de l’incendi però, segons s’està investigant, va poder originar-se en la llar de foc, tot i que no es descarta cap hipòtesi.

El pare de les xiquetes ha manifestat que va haver-hi una gran deflagració abans que les flames arrasaren l’habitatge. Segons el seu relat, poc abans de les 15 hores el pare havia eixit de l’habitatge per a “tallar llenya”.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha declarat dos dies de dol oficial per la mort de dos nadons en l’incendi registrat en la vesprada d’aquest divendres a una vivenda del camí de la Moneda de la ciutat. L’alcalde, Jorge Rodríguez, ha mostrat tot el suport del consistori a la família, posant a la seua disposició un habitatge provisional així com ajuda psicològica. Les banderes de l’Ajuntament onejaran des de hui divendres i fins diumenge a mitja hasta.