Duel pel liderat a Xàtiva

L’Atlètic Xàtiva i el Canals B s’enfrontaran aquesta vesprada en un partit que es preveu apassionant pel gran inici de lliga de tots dos conjunts. Amb un ple de victòries dels dos equips, les dues plantilles de la Costera comparteixen liderat amb 6 punts cadascun, una ratxa que hui, passe el que passe, acabarà almenys per a un d’ells.

Miguel Ángel Gandia, tècnic xativí, va destacar el bon inici de lliga dels seus. “Hem començat molt bé, l’equip està confiat i amb ganes. Estem molt contents de començar un nou projecte, de començar de zero. Volem tornar a pujar a Primera Regional i l’inici de lliga que hem fet ho demostra”.

Quan al seu rival, Gandia sap que no ho tindran fàcil ja que “és un equip amb un any de treball a les seues esquenes i amb molta experiència en la categoria. Ens van a posar les coses prou difícils”.

Així, per a guanyar el partit aposta per “seguir plasmant la idea i l’estil que estem intentant realitzar des del principi de la pretemporada. Volem tenir el control del partit i la possessió de la pilota, que el rival se senta indefens, creant perill aprofundint per les bandes”. Així mateix, el tècnic de l’Atlètic va demanar el suport dels seus per a aquest xoc. “Tenim la sort que molta gent baixa a veure’ns i són un suport importantíssim per a l’equip”.

Per la seua banda, Jordi Jané, entrenador del Canals B, encara també l’eixida “amb optimisme, perquè de dos partits els hem tret els dos”. No obstant açò, té els peus en terra i es mostra prudent. “No hem d’oblidar-nos que som un equip amb gent jove, però tenim moltes ganes que arribe el partit. L’Atlètic està molt fort en el seu camp, sap al que juga i sabem que serà difícil poder puntuar allí”.

Per a Jané, la serietat defensiva i intentar tenir més encert de cara a gol que en els últims partits, serà essencial para intenta traure alguna cosa positiva del Paquito Coloma.

La lliga no ha fet més que començar i ja ens ofereix partits més que interessants entre els nostres equips.

 

Paquito Coloma, Xàtiva. Dissabte 19:30 hores

CF Atlètic Xàtiva: Quique, Laches, Gerard, Pipa, Ricard, Signes, Cabo, Sati, Mati, Fita i Abel.

UD Canals B: Erik, Jesús, Mora, Quique, Rayo, Barsella, Josep, Paulino, Efrén, Javi i Emilio.