El 62è Trofeu de Velocitat centra la programació esportiva de la Fira

Ramón Vila i Yolanda Sipán, regidors de Fira i d’Esports respectivament, van presentar aquesta setmana la programació per a la Fira d’Agost d’enguany. Dins de la multitud d’actes esportius que tindran lloc en aquests dies, per als quals s’ha destinat una inversió de 15.000 euros, la 62 edició del Trofeu de Velocitat va centrar gran part de l’atenció de l’acte. “La carrera motociclista de circuit urbà més antiga d’Espanya”, tal com va ressaltar Sipan, començarà a les 10 del matí del dia 15 i inclourà, com ja és tradició, quatre categories: 80cc, clàssiques B i C i Supermotard. Com a principal novetat, enguany està previst un concurs de fotografia per part d’AFSA que s’exposarà durant tot el mes setembre en la Casa de la Cultura, “buscant incentivar la participació dels aficionats”.

Passant a detallar la resta d’activitats, el Club d’Escacs La Primitiva oferirà una competició simultània el 15 d’agost al Reial de la Fira, mentre que el Centre Social de Majors albergarà el 17 d’agost un campionat per equips de la Comunitat Valenciana en categoria preferent. Aquest mateix dia, l’Ajuntament organitza la Quedada BTT, que constarà d’una marxa amb bicicleta pels voltants de la ciutat. L’eixida s’efectuarà des de l’Ajuntament a les 8:30 hores i es lliurarà un obsequi als primers 250 participants.

IMG_1617 (1)Com cada any, el Tir Olímpic tindrà el seu protagonisme, en aquest cas el 10 i l’11 d’agost, en el camp de tir situat a l’Alcúdia de Crespins, sent l’únic recinte de la zona que compleix amb els màxims requisits per a la seua celebració. A més, el Trofeu de Pesca se celebrarà l’11 d’agost en el riu Xúquer, en la zona de Fortaleny.

El Tennis Taula Xàtiva Club organitzarà l’IV Campionat popular Tennis de Taula, una competició que s’iniciarà a les 10 hores, i que albergarà dues categories: fins als 15 anys i a partir dels 16 anys. Aquest campionat es disputarà el diumenge 18 junt a l’estand de L’Informador.

Com ja vam avançar en el nostre exemplar anterior, el XXXV Circuit Internacional de tennis Orysol que acull el Club de Camp Bixquert, també destaca en aquesta programació. La prèvia serà del 26 al 28 de juliol i la fase final del 29 de juliol al 4 d’agost. Així mateix, el Club Sant Patricio acollirà del 7 al 17 d’agost l’Open de Frontenis XXVIII.

Al nostre exemplar de dissabte, tota la informació.