El Canals juga el primer partit de la promoció

La UD Canals torna a disputar una promoció d’ascens a la tercera divisió. L’equip, campió de lliga en el grup III preferent, s’enfrontarà a l’Borriana, tercer classificat del grup I. El primer partit es jugarà aquest diumenge, a les 19.00h, al San Fernando. El Borriana va aconseguir la promoció dues jornades abans d’acabar-la lliga i va tenir opcions de ser segon en l’última jornada.

L’entrenador, Marc Camacho, no podrà comptar gairebé segur amb els lesionats Sergio Revert i Salva Navarro. És dubte, per molèsties al turmell, Santi Villanueva. Chico serà baixa per acumulació de targetes.

La UD Canals ha disposat un mínim de dos autobusos perquè aquells aficionats que ho desitgin puguin acudir al camp. L’autobús és gratuït. Al Sant Ferran els espera un gran ambient local. Els socis podran assistir al partit per només 5€ mentre que el públic en general pagarà 7€. En qualsevol dels dos casos, en compra anticipada, per 3€ més podran adquirir una samarreta oficial de l’equip. Demà el preu fixat a taquilla serà de 10€.

Camacho espera que el seu equip surti a jugar “com ho ha fet en camps complicats aquesta temporada”.

Dilluns passat es va sortejar també la segona eliminatòria, entre els sis vencedors que passen. El Canals o Borriana, el vencedor d’aquesta eliminatòria, s’enfrontarà al vencedor de l’eliminatòria Joventut Barri del Crist-Rayo Ibense.