El Canals prova la seua milloria a Pego

El Canals comença a veure la llum al final del túnel després d’aconseguir la seua segona victòria consecutiva i poder vèncer com a local quasi una volta després, ja que l’últim partit que havia tret els tres punts al Quatre Camins va ser contra el Pego, equip al que visita aquesta setmana.

Ho va fer en un partit que a priori es presentava molt complicat, davant un Recambios Colon que ocupa la zona alta de la taula i que venia de golejar a Massanassa i Carcaixent en les seues últimes eixides.

Per a Marcos Camacho es tracta “d’una victòria importantíssima davant un equip molt fort sobretot en els primers minuts. Vam eixir amb molta intensitat i va ser clau avançar-nos en el marcador. A força de molta lluita vam aconseguir els tres punts que eren vitals després de la victòria en el derbi davant el Canalense”.

Ara arriba una nova final, el Pego, un rival directe que ocupa únicament un lloc per damunt en la taula a quatre punts dels de la Costera i que de perdre cauria de ple en la lluita del descens. Per a ell hi haurà que comptar amb la baixa del capità David Bordería, que va veure una injusta expulsió en la recta final del partit per perdre temps, ja que va ser el seu company Machi el que va traure ràpid la pilota.

“Nosaltres portem temps conscienciats que fins a final de temporada anaven a ser finals, perquè després del Pego ens veiem les cares davant el Racing Algemesí que també està en aquesta lluita. Cal guanyar per a sumar la nostra tercera victòria seguida i per a tenir al Pego al nostre abast”, va afirmar el tècnic canalí.

Així, es preveu un partit amb alternatives i en el qual controlar els serveis de cantó i les faltes laterals seran vitals per al Canals. “Anem amb molta il·lusió i sabem que hem de seguir en aquesta línia. El de Pego és un camp molt difícil i ara més perquè ells també es juguen molt. Cal anar amb compte a pilota parada amb un referent com David que fica molts gols de cap i si som capaços de controlar aquest joc tenim molt guanyat”, va finalitzar Camacho.

El Canals ha d’aprofitar la ratxa de resultats per a seguir amb aquesta tendència ascendent i sumar una setmana més uns punts que permetran encarar amb més tranquil·litat els encontres finals.

 

20/04  17:00  Camp Municipal Cervantes

Pego CF: Javi Lloret, Jimi, Iborra, Xopa, Edu Climent, Javi Llopis, Frede, Mikel, Fran, Fabasu i Jony.

UD Canals: Borredà, Machi, Chico, Arcadi, Bonet, Adrián Estarlich, Domenech, Ramón Chuliá, Juanpe, José Manuel i Ramonet.