El Castell de Xàtiva va rebre més de 4.600 visitants durant la Setmana Santa

  • Els municipis amb més afluència de turistes i visitants han estat Cullera, Gandia, Xàtiva, Requena, Cofrents i Bocairent

Segons informa la Diputació de València Xàtiva i Bocairent han aconseguit millorar les dades de visitants respecte a l’any anterior. El Castell de Xàtiva ha rebut més de 4.600 visitants durant els dies de Setmana Santa.

Durant els dies festius de Setmana Santa s’ha registrat una ocupació hotelera mitjana del 75% a la província de València, incrementant-se en un 6% respecte al mateix període festiu de l’any passat.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha comentat que “el turisme a la província de València no només està consolidat sinó que augmenta any rere any, dinamitzant l’economia dels nostres municipis turístics”. “Aquest any, l’afluència de visitants ha estat elevada, sobretot a la costa a causa del bon temps i al sol, sense oblidar l’interior de la província que es consolida com a referent turístic”, ha afegit el responsable de Turisme.

Els municipis amb més afluència de turistes i visitants han estat Cullera, Gandia, Xàtiva, Requena, Cofrents i Bocairent.

Destaca l’ocupació de Gandia i Cullera. Gandia ha registrat una ocupació mitjana del 92% durant tota la Setmana Santa, sent el 98% el registre de l’ocupació el divendres i dissabte i Cullera ha aconseguit una afluència molt alta amb un 90 % d’ocupació mitjana.