El CD Llosa vol seguir fent història amb Rafa Aguado

 

“Faré tot el que puga i més per a retornar tota aquesta confiança amb resultats”

El Llosa ha fet oficial el que és ja el seu nou tècnic després de l’eixida de Carlos Luque. Rafa Aguado serà l’encarregat de seguir fent història amb el club de la Costera i tractarà d’allargar una temporada més el somni de Tercera Divisió. El tècnic de Llocnou compta amb una folgada experiència, havent dirigit a equips com el Benigànim, l’Énguera, l’Olímpic juvenil o el Contestano, amb el qual va aconseguir l’ascens a Preferent. A més, també ha ocupat la banqueta de l’Ontinyent durant tres anys com a segon entrenador.

Com afrontes aquest nou repte en la teua carrera?RafaAguadodestitutal_2135_993

Amb l’ànim molt alt, per descomptat. Estic molt content perquè és la màxima categoria en la qual vaig a entrenar fins al moment i ho veig com un premi a tot el treball realitzat fins ara. Vaig començar en 1999 i la carrera ha sigut llarga fins a arribar fins a ací, ara vaig a donar-ho tot per a fer-ho tan bé com siga possible.

Després de tots aquests anys, t’esperaves arribar a tenir aquesta oportunitat?

Sí, perquè no? Sóc un entrenador amb cert nom a la zona i si es coneix l’estructura esportiva i els jugadors que componen el Llosa pense que sóc el tècnic idoni per a aquest repte.

Com valores que el Llosa haja pensat en tu per a fer-te càrrec de l’equip en el millor moment de la seua història?

Ho valore molt positivament perquè el club s’està afermant en Tercera i açò no és gens fàcil. Faré tot el que puga i més per a retornar tota aquesta confiança en resultats.

El llistó està molt alt.

Ja ho crec, però sempre hi ha metes i reptes per a superar i en aquest cas el meu objectiu és, com a mínim, igualar el que s’ha aconseguit en aquests anys.

Com has vist des de la distància els resultats que s’han anat aconseguint durant aquest temps?

Conec perfectament el club i sabia fins a on podien arribar. Sincerament, no em sorprèn el que s’ha fet, perquè és un equip de gent treballadora, amb una de les millors aficions de la categoria, i està molt ben situat en la zona de la Costera. La Llosa és un equip idoni i ho té tot per a seguir donant guerra en aquests anys.

Finalment, com serà el Llosa d’Aguado?

Cal mantenir la idea que hi havia fins ara, perquè si una cosa funciona hi ha que fer els mínims canvis possibles. Cal intentar mantenir la base de l’equip i renovar alguna posició. És veritat que la nostra filosofia és un poc diferent, ja que m’agrada més tocar la pilota i jugar a futbol. Pense que açò és possible malgrat tenir un camp xicotet, i vull que el nostre equip tinga una identitat vaja on vaja a jugar.