El Centre Comercial Plaza Mayor acull la VII edició del “Plaza Boda”

Després de l’èxit d’anys anteriors, els dies 19, 20 i 21 d’octubre torna la VII edició de “Plaza Boda” en el Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva, un esdeveniment que ha aconseguit consolidar-se com una de les fires de noces més importants de l’interior de València, on es donaran cita els millors professionals del sector per a mostrar les últimes tendències i on els visitants podran trobar tot el necessari per a organitzar aquest dia tan especial. Tot açò concentrat en un sol cap de setmana i en un mateix lloc, i amb entrada totalment gratuïta.

L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de més d’una vintena d’empreses i professionals de la zona especialitzades en diferents productes i serveis, els qui al llarg de tres intensos dies ens mostraran un ampli ventall de productes i serveis, tals com, salons de noces, fotografia, cotxes clàssics, decoració, vestits de núvia, vestits de nuvi, invitacions i detalls, perruqueria i estètica, i un llarg etcètera.

Tot açò acompanyat de sorteigs, concursos, música en directe i moltes sorpreses més durant tota la jornada. A més, aquelles parelles que decidisquen apropar-se acompanyades en família, comptaran també amb activitats pensades per als més xicotets com a tallers infantils i la possibilitat de conéixer personatges infantils.

L’horari previst per a la setena edició de “Plaza Boda” serà el divendres 19 de 17 a 21 hores, el dissabte 20 de 10 a 22 hores i diumenge 21 de 16 a 21 hores. Els estands estaran situats al llarg del passadís comprès entre la tenda Vodafone i Décimas, de tal manera que des que s’inicia el recorregut fins que es finalitza pugues organitzar tota una boda partint des de zero.

Des del Centre Comercial animen a totes les parelles que pròximament vagen a donar-se el sí vull a que s’acosten a visitar un esdeveniment que, sens dubte, deixarà satisfet a tots els assistents.