El centre comercial Plaza Mayor de Xàtiva inaugura demà el parc de tobogans més gran de la comarca

  • S’ha organitzat una gran festa d’inauguració amb diversitat d’activitats des de les 18.30 hores d’aquest divendres

El Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva inaugurarà demà divendres que ve 27 de setembre a les 18.30 hores un dels parcs infantils més grans de la província de València, denominat “Plaza Park”. El parc infantil, situat en la planta terrassa del centre, ocupa una superfície de més de 750m2, la qual està equipada íntegrament amb gespa artificial d’alta qualitat a fi de dotar de major confort i jugabilitat la zona.

Al parc es poden diferenciar diverses zones: una primera zona principal, on es troba un acolorit joc de múltiples tobogans amb gran diversitat en formes i altures. Sobre el joc principal de tobogans, una gran estructura amb tendals dota a la zona de l’ombra necessària per als dies més calorosos. Una segona zona amb diverses atraccions i jocs per a un públic més infantil, també sota una gran ombra. Finalment, la zona disposa d’un establiment “food truck”, on tant pares com fills podran asseure’s en la seua agradable terrassa gaudint d’una gran varietat de begudes, aperitius i snacks.

Per a tal ocasió, el centre ha organitzat una gran festa d’inauguració amb una gran diversitat d’activitats des de les 18.30 hores: cercaviles de personatges infantils, malabaristes del prestigiós Cirkus Kaos, un gran espectacle musical de màgia, roses gratis per a tots els assistents… Una vesprada que farà la delícia dels més xicotets, però també dels adults.

Sens dubte “Plaza Park” es convertirà en un lloc d’oci de referència, tant per al públic infantil com per als adults, gràcies a les dimensions i varietat de les seues instal·lacions.