El Club Voleibol Xàtiva masculí, subcampió de la Copa Comunitat Valenciana

  • Va perdre dissabte la final 3-1 davant el CV Almoradí

El CV Almoradí, que milita en la lliga professional, es proclamava Campió de la Copa Comunitat Valenciana en la gran final en véncer als CV Xàtiva per 3-1 (22-25, 25-19, 25-19, 25-20) amb un joc molt intel·ligent. El Familycash Xàtiva no va poder donar la sorpresa, però a punt va estar de donar la campanada en un partit igualat, intens i espectacular de tots dos conjunts, que el públic assistent va gaudir de valent, en trobada disputada dissabte en el pavelló municipal d’Oliva.

Una final de Copa amb accés limitat i molt controlat de públic, que va comptar amb l’assistència del director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; l’alcalde d’Oliva, David Gonzalez; l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà; el president de la Federació de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz; i els regidors d’Esports d’Almoradí, d’Oliva i de Xàtiva.

Pedro Miralles, entrenador-jugador del CV Almoradí va aconseguir el trofeu al millor jugador del partit, i va ser l’artífex de la victòria del seu equip en un quart set que es va posar costa amunt per a l’Almoradí.

L’entrenador Larry Creus destacava que “l’equip va eixir al camp al 120% des del primer punt, la qual cosa segurament va sorprendre l’equip d’Almoradí. Em quede amb el nivell que Xàtiva ha demostrat en tots els partits de Copa, jugant d’igual a igual amb qui se li posara al davant, amb caràcter i bon joc, fins i tot sent un equip joveníssim”. Per la seua part, el tècnic Rafa Mora afirmava que “açò és només el principi, els xics tenen un gran marge de millora, i espere que siga una gran temporada”.