El conseller d’hisenda anuncia inversions a Enguera

  • Moragues es va desplaçar a continuació a l’empresa Indústries Alimentàries Enguera SL, on va anunciar una subvenció de 527.225,32 euros

El conseller d’Hisenda i Administració Pública, Joan Carles Moragues, ha destacat aquesta setmana que els fons europeus “reforcen el teixit productiu de les localitats de la Comunitat”. El conseller d’Hisenda ha realitzat estes declaracions durant la visita a les localitats valencianes d’Enguera i Bolbaite, on va mantenir una trobada de treball amb els respectius alcaldes. Moragues ha anunciat un projecte “molt ambiciós” de tractament de residus de fusta que consisteix en la posada en marxa d’una estelladora susceptible de rebre fons europeus per tractar-se d’ una inversió mediambiental, que respecta l’entorn.

Moragues es va desplaçar a continuació a l’empresa Indústries Alimentàries Enguera SL, on va anunciar una subvenció de 527.225,32 euros de la línia d’Incentius Autonòmics per al desenvolupament d’un projecte de fabricació de pastisseria i productes de fleca i pastisseria de llarga durada amb alts índexs d’exportació.

El conseller es va desplaçar a continuació fins a la localitat de Bolbaite, per comprovar l’estat de les obres de consolidació i restauració del Castell, cofinançades a través dels Fons FEDER, amb una subvenció de 276.838 euros, catalogat com a Bé d’Interès Cultural, el Castell de Bolbaite és un edifici de rellevància històrica i arquitectònica que es trobava en estat de ruïna avançada.