El Cor Blau Gospel ompli de gom a gom el Gran Teatre de Xàtiva

  • Amb aquest concert solidari s’han aconseguit més de 700 kg d’aliments que es destinaran a Creu Roja

El passat diumenge va tindre lloc el concert del Cor Blau Gospel en el Gran Teatre de Xàtiva, com a cloenda de les activitats celebrades enguany en commemoració del 90 aniversari de l’Església Evangèlica Baptista de la capital de la Costera. Aquest cor, format per membres de Xàtiva, Dénia i Alcoi, va contagiar al públic amb la seua força i alegria, amb les seues cançons plenes d’esperança. En aquesta ocasió ha comptat amb la participació especial de la cantautora mallorquina Francesca Patiño, que va emocionar amb el missatge de les seues cançons i la seua veu.

Els assistents es mostraren la seua vessant més solidàriaEn finalitzar el concert,l’església organitzadora va regalar una Bíblia a tots els assistents que ho desitjaren. A més, amb aquest concert que també tenia una finalitat solidària, s`han aconseguit més de 700 kg d’aliments, que seran destinats al banc d’aliments municipal, a la seu de la Creu Roja.

Ha estat un any molt actiu per als evangèlics xativins. Teatre al carrer, activitats infantils, exposició fotogràfica, concerts… Tot un esforç d’aquest xicotet col·lectiu cristià, que busca fer-se més visible i obrir les seues portes de bat a bat a tota la població.