El COR destina els 6.000 euros de premi per “El Repte del Reciclatge” a la lluita contra el càncer

  • En 2018 es recuperaren un 20’8% més d’envasos que l’any anterior

La iniciativa de conscienciació ciutadana “El Repte del Reciclatge” d’Ecoembes i la Generalitat que es va desenvolupar durant el primer semestre de l’any passat acaba de lliurar el premi en reconeixement a les bones xifres aconseguides, gràcies a la conscienciació de 24 municipis de la zona COR.

El COR guanyava aquest repte si aconseguia que els quilos d’envasos de plàstic, llaunes i brics recuperats, procedents de tots els seus municipis al llarg dels mesos de juliol i agost, s’incrementaren en almenys un 15% respecte a aquells recuperats durant els mateixos mesos de l’any 2017. El repte va ser superat àmpliament perquè va aconseguir augmentar-lo en un 20’8%.

L’acte de lliurament del premi, que tenia lloc dimarts a la nova seu del COR, comptava amb la presència, a més del president del COR, Roger Cerdà i el vicepresident Vicent Muñoz, el president de l’Associació Contra el càncer, Tomàs Trenor. El xec amb 6.000 euros de premi s’ha fet efectiu amb destí a la delegació valenciana de l’AECC. Cerdà destacava la importància del reciclatge, “la fi última és allargar la vida del nostre planeta i en aquest objectiu últim treballem el COR, l’AECC i Ecoembes”.

L’activitat, organitzada per Ecoembes, Generalitat Valenciana i amb la col·laboració del COR, va tenir una molt bona acceptació per part de tots els ajuntaments i els seus veïns, i més de 100.000 persones van participar d’una manera directa en les diferents activitats que es van desenvolupar.