El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent registra zero positius i zero morts en 24 hores

  • A la Comunitat Valenciana són 11 els positius, 144 les altes i sis les morts des d’ahir

La Comunitat Valenciana ha sumat 11 casos positius per coronavirus detectats mitjançant PCR, 144 altes i sis morts (quatre d’ells usuaris de residències) en les últimes 24 hores, segons ha informat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha oferit fa uns moments l’actualització de les dades de la pandèmia en la regió.

Així mateix, la consellera ha informat de la defunció d’una tècnica de cures d’infermeria de l’Hospital d’Alcoi (Alacant) que portava prop d’un mes hospitalitzada i ha traslladat les seues condolences a la família en aquests “moments tan difícils”.

Les últimes dades de la Comunitat Valenciana llancen un total de 3.497 casos actius de COVID-19, el 25% del total. Hi ha 458 ingressats, dels quals 82 estan en la UCI. Aquestes xifres suposen 20 hospitalitzats menys que el dia anterior i també cinc pacients menys en les UCI. Les altes totals des de l’inici superen les 9.000.

Al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent no s’ha resgistrat cap positiu ni s’ha hagut de lamentar cap mort en les darreres 24 hores. Concretament, la xifra de contagiats és de 325 (taxa 167’10) i 39 són les defuncions (taxa 20’10) en una Àrea de Salut que abasta una població de 194.513 habitants.