El difícil retorn a la rutina de l’Olímpic

Cara i creu després de l’últim partit de la Copa del Rei disputat pels de Xàtiva el passat dimecres. L’Olímpic viatjarà aquest diumenge a Reus amb la motivació, autoestima i confiança que suposa per a la plantilla l’haver aconseguit aquest dimecres la classificació per als setzens de final de la Copa del Rei a Laudio. La creu és que es pot acusar l’esforç fet durant 120 minuts de partit més després un viatge de més de set hores d’autobús fins a Xàtiva. Dirigirà el partit el canari Juan Luis Pulido Santana. S’iniciarà a les 17 hores.

A la primera sessió d’ ahir hi va haver un important grup que no es va exercitar amb la resta. Alguns com Mendoza o Samu serien dubte per al partit davant el Reus. Mendoza va jugar els 120 minuts després d’un haver disputat fins ara minut algun en lliga. No obstant això Pifarré ja té l’alta mèdica i Toni Aparicio pot comptar amb ell. No hi ha jugadors sancionats. L’únic jugador descartat per lesió és David García.

Tot apunta que Aparicio ha de fer canvis respecte a l’onze que va jugar a Llodio, per obligació, en el cas que persisteixen les molèsties de Mendoza o Samu, o per no carregar a alguns jugadors amb massa minuts. I és que la reduïda plantilla i les lesions estan carregant a alguns jugadors com ara Pepín, Samu, Revert, Christian o el mateix porter Francis.

Després del viatge es descansar el dijous entrenant ahir a la Murta i entrenant hui mateix a les instal·lacions del Portal del Caroig a Enguera buscant de nou adaptar a la gespa natural del municipal de Reus. Partiran demà al matí, descansant en un hotel abans d’arribar a Reus.

L’Olímpic s’està mostrat en aquest primer tram de la lliga millor com a visitant que com a local : tres victòries en quatre partits. El Reus, amb onze punts en el seu caseller, acumula un mes sense perdre, amb una victòria i tres empats. L’entrenador té clar que serà un partit molt complicat. Els de Xàtiva intentaran de nou assaltar els llocs de promoció d’ascens a la segona divisió.