El Fem Bàsquet Canals prepara diverses activitats per a juny

Arribant a la recta final de la temporada, amb les competicions oficials acabades per als quatre equips de l’escola municipal de bàsquet del FBC i amb la calor que es fa ja present, s’encaren les últimes quatre setmanes amb activitats al pavelló de Canals.

Després de realitzar el torneig del passat dia 11 de maig, la següent activitat que es va programar va ser una ‘Jornada familiar’. Així, durant el matí del dissabte 8 de juny, el Pavelló tindrà diferents activitats amb nanos, amics i familiars. Aquesta idea es fa pel comboi que suposa per als menuts veure als seus dins de la pista. Per aquest motiu, des del club recomanen acudir “de curt”, amb roba còmoda i -sobretot- calçat esportiu.Family

En acabar, hi haurà un dinar al restaurant del Club de Tenis de Canals amb el preu del menú per a majors serà de 12€ i de 10€ per als xiquets.

A més, en aquesta setmana ja s’han començat a moure als xiquets i xiquetes segons categories on jugaran la temporada vinent, per així tenir més marge per a que s’adapten abans de setembre a nous balons més grans, noves cistelles més altes i nous companys més grans.

Just el cap de setmana següent a la “Jornada Familiar”, concretament el diumenge dia 16, està planificada fer l’activitat amb els amics de EL BROT (associació educativa i cultural, no sols mediambiental, de Canals).

Aquesta “JORNADA MEDIAMBIENTAL” del diumenge dia 16 de juny inclourà -entre d’altres- un itinerari en bicicleta per l’entorn de Canals, un joc-gynkama en l’espai natural de l’aula de la natura i senda del Portalet (amb continguts esportius, educatius i mediambientals) i un dinar de germanor entre tots els assistents, on aprendre a compartir, menjar sa i reciclar. Aquesta activitat volem que no sols siga per a menuts, sinó per a tots: familiars i veïns de Canals que es vullguen sumar.