El fill del forner que feia versos: un viatge a l’univers estellesià

  • Conferència a càrrec de Josep Ballester

Dins l’amplia programació  d’actes homenatge  a Vicent Andrés Estellés, cal destacar la conferència que tindrà lloc el proper dijous dia 17  d’octubre a les  20 hores en la Casa de Cultura de Xàtiva.

Josep Ballester i Roca és professor de literatura contemporània en la Universitat de València. Ha col·laborat i col·labora en un munt de publicacions en les seccions culturals i especialment literàries.

Filòleg i escriptor  ha rebut, entre altres, el Premi de poesia Vicent Andrés Estellés (1996) i el Premi Ciutat d’Alzira de novel·la (2008).

Amb una obra de gran vàlua – una vintena de llibres publicats – ha destacat en   la investigació  i en la creació  – novel·la, poesia i assaig – i està considerat com un dels millors coneixedors de l’obra d’Estellés i de la cultura i societat que la va envoltar i marcar.

Us agraïm la divulgació de la informació de l’acte i us demanem que considereu l’escrit com una invitació formal de l’entitat organitzadora i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva.