El futbol amateur de Xàtiva i Canals s’agermanen al Paquito Coloma

  • Dissabte tindrà lloc la primera edició de la Copa de Futbol 7 Fira de Xàtiva

El camp Municipal “Paquito Coloma” de Xàtiva acull dissabte la primera edició de la Copa de Futbol 7 Fira de Xàtiva 2014. En aquesta trobada, que tindrà lloc a les 20:30 hores, s’enfrontarà el campió de lliga de futbol 7 de Xàtiva i el guanyador de la lliga de Canals.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva, Yolanda Sipán, va presentar ahir aquest esdeveniment esportiu. També han assistit el coordinador d’Esports, José Enrique Sanchis, el president de la Lliga Futbol 7 de Xàtiva, Javier Melero, el regidor d’Esports de Canals, Antonio Pérez, i el president de la Lliga Futbol 7 de Canals, Ricardo Calatayud.

Yolanda Sipan va afirmar que “es compleix l’objectiu del Consell esportiu, ja que es facilita i es promou l’esport amb les nostres instal·lacions. La remodelació del Paquito Coloma i la Ciutat de l’Esport han marcat un abans i un després en el futbol de la nostra ciutat”. Així mateix, Javi Melero va destacar l’evolució del campionat i el recolzament de la lliga canalina i José Enrique Sanchis va ressaltar “el treball en l’ombra tan important que realitzen aquests dos col·lectius que permeten fer esport a més de 400 persones”.