El futur de l’Olímpic es decidirà a l’assemblea

El president del Club Esportiu Olímpic, Ricardo Mateu, ha convocat els socis i sòcies del club a una doble assemblea el proper 4 de juliol a la Casa de Cultura de Xàtiva. A la primera, ordinària, es tancarà la temporada 2018/2019. La intenció del mandatari és arribar a aquesta compareixença davant els socis amb el saldo a zero del compte econòmic del club, en definitiva, deixar el club lliure de la majoria dels seus deutes, per, d’aquesta manera, iniciar la temporada que sense el llast que ha arrossegat l’entitat en les últimes temporades.

A continuació s’iniciarà la convocatòria extraordinària. La pretensió del club és agilitzar l’elecció de president, guanyar temps i evitar el necessari termini per completar una convocatòria d’eleccions. El representant de SUDEVA, Anuj Gupta, assistirà a l’Assemblea, i Mateu espera que una vegada saldats els deutes i garantint la seguretat econòmica de la propera temporada, el soci li done la confiança per gestionar les pròximes temporades.

Mentrestant en aquestes setmanes prèvies Mateu està rebent ofertes tant d’entrenadors com de jugadors. No és descartable res, incloent un canvi d’entrenador o de director esportiu. També es deixa per després de l’assemblea la decisió que s’haja de prendre respecte a l’escola de futbol del club.