El Gospel, protagonista hui al Gran Teatre

El Cor “Blau Gospel” ofereix aquest diumenge un concert a les 19h al Gran Teatre de Xàtiva. Organitzat per l’Església Evangèlica de Xàtiva el preu de l’entrada d’es 1 € a més de l’aportació d’un quilo o litre de qualsevol aliment no perible. Les entrades es poden adquirir a la Casa de la Cultura de Xàtiva i a l’escola infantil Betània.

El Cor Blau Gospel es va formar en l’any 2006 per la fusió dels cors Gospel de les esglésies evangèliques baptistes de les ciutats de Dénia, Alcoi i Xàtiva amb l’objectiu de donar a conèixer el profund missatge de la música Gospel i els Espirituals Negres.

Aquests tres cors, amb una gran experiència en el món de la música Gospel, formen un total de 70 cantants, 6 músics i 3 tècnics de so i il·luminació. La direcció general del Cor Blau Gospel està a càrrec de Pau Llorens. Entre les seues moltes qualitats, cal destacar que és pianista, compositor i arranjador, i director de cor des dels 13 anys. A la codirecció del cor trobem a Débora Tasqué, Esteban Ramón i Charly Samper.