El gran cap de setmana del bàsquet a Genovés

  • La gran final serà demà diumenge, a les 12h. A les 10 h es jugarà per al tercer lloc

El València BC, Joventut de Badalona, Cajasol Sevilla i el CB Genovés disputen aquest cap de setmana l’onzena edició del Torneig Cadet de bàsquet del Genovés. Una nova edició que comptarà amb equips importants no tan sols a nivell nacional, sinó també a nivell europeu.

El Torneig començà ahir amb un atractiu València BC– oventut de Badalona, per a continuar amb el debut de l’equip local contra el Cajasol Sevilla. En la jornada maratoniana de hui, el València BC i el CB Genovés obriran la competició ,a les 10h., per a donar pas, a les 12h., al partit entre el Cajasol Sevilla i el Joventut de Badalona. Després, els equips que disputen el torneig compartiran un dinar de germanor. La jornada de vespertina enfrontarà, en el primer partit, al CB Genovés i el Joventut de Badalona i després l’enfrontament entre el València BC i el Cajasol Sevilla. A la fi d’aquesta jornada tindrem els equips classificats per a la gran final de demà diumenge, a les 12h. A les 10 h es jugarà per al tercer lloc.

Un torneig en  què, com els darrers anys, el CB Genovés, a més de posar molt d’esforç i de sacrifici hi posa molta il·lusió, sense la qual, de segur que no s’estaria parlant d’una nova edició del Torneig i més encara en aquest any que està ple d’actes que  commemoren el 20é aniversari del Club. “És una bona oportunitat per veure el pur bàsquet de formació, amb tres dels millors bressols de l’Estat Espanyol. Bona excusa per assistir al pavelló al llarg del cap de setmana. Per això des del CB Genovés volem convidar a tots els aficionats del Genovés i de les comarques veïnes que assisteixquen a presenciar aquesta nova edició del Torneig Cadet”.