El Joventut de Badalona presenta el seu equip per revalidar el Torneig Aleví del Genovés

  • El 20 i 21 de juny són els dies previstos en els que jugarà a la localitat de la Costera

Ja són 13 les edicions del Torneig Aleví del Genovés que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats locals i de les comarques veïnes.

El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip amb el que viatjarà al municipi de la Costera, i ho farà amb un planter per intentar revalidar el títol aconseguit l’any passat davant el CB El Palo Unicaja Màlaga.

És un conjunt que porta participant en aquest torneig en totes les edicions, la qual cosa demostra  l’interès  d’aquest  club  per  poder  participar-hi. L’any anterior  aconseguiren el títol davant els andalusos, i ara volen repetir aquest èxit per intentar concloure una temporada en la qual han acabat com a campions de Catalunya.

A més dos dels seus jugadors, Ian Granja i Iker Montero, han estat campions d’Espanya amb la Selecció Catalana en el passat campionat estatal de seleccions autonòmiques a Cadis. Un planter atractiu i un joc molt vistós que de segur deleitarà a tots els assistents al Pavelló Municipal del Genovés.

I es que empre és un encert, i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés,  tan sols s’ha de pegar una ullada a la plantilla ACB d’aquest equip:  Albert Ventura, Guillem Vives, Nacho Llovet, Àlex Barrera formen part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, tant en categoria aleví com en categoria cadet. Si a més afegim el nom de jugadors com Agustí Sans, Nogués, Gomila, Abalde… que ja han debutat en el primer equip ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si repassem els entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprova el  gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu. Clar exemple és el que a hores d’ara fa de primer entrenador del València Bàsquet en ACB, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb el Joventut. Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo i com no Dani Miret. Aquest any en la banqueta de la Penya es tornarà a seure Wily Cuiró, que torna al Genovés després d’haver estat dues vegades dirigint diferents equips del Joventut. Per tant, nivell en l’equip badaloní en la pista i també en la banqueta.

Des del Club Bàsquet Genovés s’ha fet una crida a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

El 20 i 21 de juny són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés.