El Llosa vol seguir somiant al Suñer Picó

  • Els de la Costera, amb dos empats, mai han perdut en les seues visites a Alzira.

El CD Llosa s’ha convertit ja en l’autèntica revelació del campionat, trobant-se en aquests moments en la segona posició de la taula amb 18 punts, amb tan sols una derrota i encaixant 7 gols, xifres únicament superades per l’intractable Eldense, líder amb 25 punts.

Els de Rafa Aguado tenen aquesta setmana una prova de foc a Alzira, equip que es va quedar a tan sols un pas de la promoció l’any passat i que, malgrat estar en les primeres jornades lligueres, comença a tenir la pressió d’eixir de meitat taula per no perdre opcions de cara a finals de campionat.

En paraules al nostre setmanari, Dani Ponz, entrenador de l’equip de la Ribera Alta, es mostra motivat davant l’enfrontament. “Juguem contra el segon equip que millor està fent les coses en la lliga i per a nosaltres és molt motivant enfrontar-nos a ells, perquè a més ho fem davant del nostre públic. Les dos vegades anteriors no hem sigut capaços de guanyar-los i esperem que a la tercera siga la vençuda”. Així mateix, Ponz destaca el paper del Llosa els últims anys. “És molt valorable el que estan fent en Tercera Divisió. Crec que enguany s’han superat perquè l’inici de temporada que estan realitzant és reialment meravellós. Molt poques errades, molts encerts… és digne d’admiració”.

Per aquest motiu, l’entrenador local veu la concentració com a clau per a endur-se els punts ja que “el Llosa és un conjunt al que tens que estar molt atent en les diverses situacions del joc, ja que ve de guanyar als millors equips de la lliga”.

Així mateix, Ponz expressava la seua resignació a la situació esportiva que viu el club, situat a meitat taula. “No tenim pressupost per a estar en promoció, ni aquest any ni el passat. El nostre principal objectiu té que ser la salvació, no obstant això portem un escut històric que ens obliga a guanyar i a eixir a per els tres punts cada partit. Tenim una plantilla molt jove, amb ganes i ambició”.

Per la seua part, Rafa Aguado, tècnic del Llosa, sabedor de la dificultat de la trobada, afronta el partit “conscient de la classificació que tenim. Hem d’anar sense ningun tipus de pressió, ells són els que la tenen ja que possiblement arribem amb els papers canviats”. Per aquest motiu, Aguado es marca l’objectiu de “competir i seguir allunyant-nos dels llocs baixos de la taula”. Finalment, l’entrenador del Llosa va destacar “el club i l’entitat” de l’Alzira, “un històric de la categoria, amb molta experiència, i un candidat a estar en la part alta”.

 

Diumenge        17 hores        Estadi Luís Suñer Picó

UD Alzira: Joan, Mallol, Ballester, Onrubia, Prats, Palomares, Valiente, Nico, David, Gisbert i Bleda.

CD Llosa: Xuso, Manel, Ródenes, Rubén Micó, Fredi, Miguel Ardevinez, Salva, Tete, Marc García, Marcos Campos i Palací.