El #LoveCanals i l’Escola de Nadal acaba amb èxit

  • Un total de 14 joves i quasi 100 xiquets i xiquetes han participat

Des del 26 de desembre fins el 4 de gener, en Canals, van estar en marxa les dues activitats dirigides a joves i menuts portades endavant per la Regidoria de Joventut amb l’objectiu de poder conciliar la vida laboral i familiar en les festes nadalenques. Parlem de l’Escola de Nadal i #LOVECANALS.

Al #LOVECANALS s’han sumat aquest any un total de 14 joves de 12 a 17 anys per a realitzar activitats molt variades. Van partir amb les dinàmiques de presentació per a conéixer als companys amb qui anaven a compartir els dies de vacances i, a més, van realitzar dinàmiques de cohesió de grup.

Durant la resta de dies van portar endavant activitats diverses com rutes senderistes, gimcanes, concursos de fotografia, escapades fora de Canals i, a més, una de les nits la van passar al túnel. El punt i final de totes aquestes activitats de #LOVECANALS va ser un gran esmorzar.

D’altra banda, per als més menuts, estava en marxa l’Escola de Nadal. Quasi 100 xiquets i xiquetes han estat gaudint de les vacances de Nadal amb tallers i manualitats nadalenques, amb la visita de l’emissari reial, una excursió a la Foguera i moltes més activitats que van concloure amb un espectacle final de balls i cants que va organitzar cada grup.

Ricardo Requena, regidor de Joventut i Educació, ha manifestant que “el nou equip de govern ha aconseguit consolidar aquest tipus d’iniciatives entre la població més jove del nostre municipi; una alternativa d’oci per a ells en una època on els pares que treballen necessiten un poc de suport i ajuda, que és el que nosaltres hem proporcionat durant aquestos anys”.