El mes de febrer, “Mes Mediambiental” a l’Alcúdia de Crespins

  • En aquesta segona edició se sumen noves activitats com tallers lúdics

L’Alcúdia de Crespins acull, des d’aquest darrer dijous, la segona edició de “Febrer, Mes Mediambiental” amb la programació de diferents activitats al voltant de la sostenibilitat, i que aquest any posa el focus en l’entorn i en el Riu Sants. Així mateix, a activitats que es repeteixen com la plantació d’arbres a la Plana o la neteja del naixement del Riu Sants, se sumen ara de noves com tallers lúdics o teatre mediambiental.

En aquest sentit, l’agenda programada per al Mes Mediambiental començarà hui, dia 3 de febrer, amb la plantació d’arbres a la Plana. A les 12 hores, i des del patronat del Santíssim Crist, tindrà lloc l’eixida a la Plana, l’ajuntament repartirà bambes i xocolata als assistents.

El proper dia 7, els alumnes de FPB de l’Institut d’Ensenyament Secundari tenen organitzada una jornada de plantació de plantes a la zona del poliesportiu. Aquest mateix dia, a la vesprada, es presentarà a la Sala Generalitat el projecte Riu Sants.

El dissabte, 10 de febrer, està reservat a la neteja del naixement del Riu Sants, en el qual l’Ajuntament posarà picadeta i beguda per a tots els participants.

Per la seua part, divendres 16, hi haurà cinema ambiental a la Sala Generalitat. La següent setmana, en concret, per al dimecres 21 s’ha programat un taller lúdic per a l’alumnat de l’IES i per a l’EPA. Divendres,23, al matí hi haurà teatre ambiental per a l’alumnat de la Sènia, i a la vesprada tindrà lloc la xerrada sobre el riu, a càrrec de Joan Pedrola i Albert Martínez de la UV.

Finalment, al dissabte 24, hi haurà una caminada on es podrà assistir acompanyats dels vostres animals de companyia.

En definitiva, i com ha assenyalat el regidor de Mediambient, Jordi Caparrós, hem programat un mes replet d’activitats i esdeveniments “per fer d’aquest febrer el mes més mediambiental”. Segons l’edil, hi haurà moltes activitats i de tot tipus, “esperem que moltes d’elles siguen multitudinàries, ja que són de gran importància i rellevància per a totes i tots”, i conclou convidant des de l’ajuntament a tota la població i als pobles veïns a participar.