El millor campionat de columbicultura, a la Llosa de Ranes

El diputat de l’Àrea de Joventut i Esports de la Diputació de València, Miguel Bailach, ha presentat la 63 edició del Campionat d’Espanya de Columbicultura SM El Rei 2014, que tindrà lloc els dies 20, 24, 27 i 31 de maig i 3, 7, 10 i 14 de juny al municipi de la Llosa de Ranes.

L’acte, celebrat a la sala de premsa de la corporació provincial, va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, el president de la Federació de Columbicultura de la Comunitat Valenciana, José Luís Ros, i el president de la Reial Federació Espanyola de Columbicultura, Javier Prades.

L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, ha assegurat que tenen l’oportunitat de celebrar un acte a nivell nacional i, amb ajuda de la institució provincial i les Federacions de Columbicultura, volen contagiar la il·lusió i convertir la trobada esportiva en un esdeveniment social. Ha catalogat com “històric” que la Llosa de Ranes siga la seu d’aquest campionat convidant a tot el poble a participar. Per Bailach, “cal donar suport a aquest esdeveniment com a esport i tradició, així com per reactivar el turisme i l’economia del poble de la Llosa de Ranes i de la comarca de la Costera”.