El Nou Bàsquet Xàtiva celebra el seu desè aniversari

  • Els actes comencen amb una trobada solidària que tindrà lloc dissabte

El club Nou Bàsquet Xàtiva comença aquest cap de setmana amb els actes de celebració del seu desè aniversari. I ho fan amb un partit benèfic que tindrà lloc dissabte en el pavelló de voleibol a les 17:30 hores davant el conjunt del Teixereta d’Ibi. L’entrada serà gratuïta i els assistents podran aportar aliments no peribles que aniran destinats a Creu Roja de Xàtiva.

En la roda de premsa de presentació va estar present Yolanda Sipán, regidora d’esports; així com Richard Prats, director esportiu del club; Santiago Estrela, de Creu Roja; i Jennifer Saurina, en representació del grup Àfrica Dance que amenitzarà l’esdeveniment.

Yolanda Sipán va voler felicitar a tots els estaments del club per “aquest aniversari” així com per “els seus triomfs a nivell provincial i autonòmic que han portat el nom de Xàtiva a diferents punts de la zona”. A més, l’edil va ressaltar “la gran pedrera” de clubs esportius existent a Xàtiva.

Per la seua banda, Prats va afirmar haver complit els objectius amb els quals va nàixer el club “d’educar i formar a persones practicant un esport molt bonic”. A més, va avançar que es duran a terme deu actes benèfics durant tot l’any per a celebrar aquest aniversari. Entre els esdeveniments programats hi haurà una exposició, una gala benèfica, un partit amb equips de primer nivell nacional així com un amistós de veterans locals.

Santiago Estrela va agrair el gest solidari, recordant que l’any 2013 l’organització va prestar ajuda a 500 famílies de Xàtiva. “Gràcies per recordar-se de nosaltres, esperem que la gent gaudisca de l’esdeveniment i col·labore”, va finalitzar.