El nou govern atorga un despatx reduït al Partit Popular de Xàtiva

  • La formació reclama igualtat i demana l’espai ocupat fins ara pels socialistes, que contaven també amb cinc regidors la passada legislatura

El Partit Popular de Xàtiva comença una nova etapa amb renovades intencions de defensar les idees polítiques dels seus simpatitzants i la intenció de seguir treballant per elles. El seu grup, de cinc regidors, ha començat les reunions en l’Ajuntament per a estudiar i coordinar les línies generals de la seua activitat en l’oposició.

Per aquest motiu, la formació popular vol convidar a tot aquell que vulga exposar algun suggeriment o queixa a que es posen en contacte amb ells.

L’únic problema és l’espai, doncs se li ha assignat pel nou govern un despatx que en l’anterior legislatura ocupaven dues persones, “sense tenir en compte que tan dignes de respecte són els ciutadans d’un partit com els de un altre”, com han afirmat. Per aquest motiu, els integrants del Partit Popular han demanat l’espai ocupat l’última legislatura pel grup socialista, petició que ha sigut rebutjada. En aquest despatx s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar una sala de premsa.

“Siga com siga i on siga, els nostres simpatitzants i tot aquell veí que desitge posar-se en contacte amb nosaltres, poden comptar amb la serietat, amabilitat i lleialtat dels membres del Partit Popular en la Corporació Municipal”, afirmen des de l’agrupació.