El nou Partit Popular de Xàtiva comença a caminar

  •  S’ha designat una junta gestora, fins al congrés de febrer, presidida per Marcos Sanchis

El Comitè de Direcció del Partit Popular de la província de València, presidit per Vicente Betoret, aprovava aquesta setmana la constitució de comissions gestors en els formacions locals de Xàtiva i Gàtova i en la comarcal de Racó d’Ademús que dirigiran el partit fins als pròxims congressos locals i comarcals, respectivament.

La junta gestora del Partit Popular de Xàtiva estarà presidida per Marco Antonio Sanchis, José Díez com a secretari i Eduardo Llopis, Rosa Juárez i Vicente Boluda com a vocals, a proposta de l’executiva local. A més, a aquests noms se sumen els cinc regidors que formen part de l’Ajuntament de Xàtiva.

La gestora va ser triada per votació en l’última reunió de l’executiva el passat 25 de juny i amb el beneplàcit i suport del grup municipal.

Aquesta nova gestora naix amb l’objectiu principal d’afermar el vot per a les pròximes eleccions generals, a més de treballar conjuntament i recolzar als cinc regidors electes. Una etapa que segons ens han confirmat, afronten “amb molta il·lusió”.

La creació de la gestora és un pas transitori fins al pròxim congrés que se celebrarà, amb tota probabilitat i a falta de confirmació oficial, a l’inici de l’any on les bases triaran al pròxim president del Partit Popular de Xàtiva.

Aquesta gestora se suma a la designació la setmana passada de Mª José Pla com a numero u local i portaveu de la formació.