El Parc Calixte III es renovarà pròximament

  • Per a l’obra s’invertiran, entre les ajudes del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i les pròpies amb finançament municipal, quasi 30.000 euros 

Una de les set obres aprovades en sessió plenària va ser la renovació del Parc Calixte III, el qual s’ha mantingut pràcticament en el mateix estat des dels anys 80.

El que prepara la regidoria d’Urbanisme conjuntament a la de Parcs i Jardins és el renovament del parc, adaptant alguns aspectes del mateix i canviant o substituint els elements deteriorats. La primera fase de la reforma se centrarà en el barrat de la zona de jocs infantil, el reemplaçament del mobiliari urbà, el canvi de paviment o la instal·lació d’un quercus faginea (roure valencià), entre altres intervencions. Posteriorment, també l’enllumenat públic del parc patirà una millora que eliminarà la poca llum existent a hores d’ara i que requereix també una intervenció.

Per a l’obra s’invertiran, entre les ajudes del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i les pròpies amb finançament municipal, quasi 30.000 euros per a la millora i adequació d’aquest espai verd i d’oci infantil de Canals.