El Partit Popular de Xàtiva demana que l’ORA no es pose en marxa fins que s’entre a la fase 2

La portaveu del Partit Popular María José Pla demanava dijous en la comissió informativa de règim interior que “l’ORA no es pose en marxa fins que s’entre en la fase 2 de la desescalada”. Per part del regidor de mobilitat s’informava de conversacions amb l’empresa per a posar-la en marxa en els pròxims dies.

Pla afirmava que “hem de donar certeses a ciutadans i comerciants, en cas contrari es perjudica seriosament que la gent vinga a comprar a Xàtiva”, per això reiterava la petició de no iniciar-la “fins que es recupere major normalitat en el comerç”.

A més, des del PP recorden la seua petició de rebaixar les sancions de la zona blava. “Hem de recordar que l’any passat es va aprovar una moció del grup popular per a estudiar la rebaixa en les sancions de l’ORA, i han passat quasi sis mesos i segueix el silenci per part de l’equip de govern”, afirmava Pla, qui denunciava que “Xàtiva és una de les ciutat d’Espanya que més cares paga les sancions, i això és un element dissuasiu perquè vinga la gent de la zona a comprar a la nostra ciutat”.