El Partit Popular denúncia l’atac a la seua seu de Canals

El Partit Popular ha mostrat la seua repulsa “enèrgica” davant l’atac patit diumenge en la seu de la localitat de Canals amb pintades mostrant paraules com a “fachas” o “nazis” i amb esvàstiques pintades sobre la seua façana.

Des d’aquesta formación política han denunciat “la intolerància i la falta de cultura democraàtica dels seus autors. El propòsit d’aquests atacs no és un altre que tractar d’acoquinar als qui defensem la llibertat, la pluralitat de les opinions i idees i la convivència pacífica de tots els ciutadans”.

Des de la formació han reclamat “la solidaritat de tots els partits polítics que están immersos en la campanya electoral que desembocará en la cita amb les urnes el proper 28 d’abril, tal com sempre hem fet des de les files del PP quan s’han produït atacs a les seus d’altres formacions”.

Finalment, el PP desitja “que la campanya electoral nacional i autonòmica continue transcorrent pels llits de normalitat pels quals ha discorregut fins hui i que aquests fets siguen aïllats. Esperem d’igual forma que els autors d’aquest atac siguen ràpid identificats”.