El Partit Popular segueix recorrent comarca a comarca la província de València

En la vesprada d’ahir dilluns va tindre lloc, en el Centre Cívic de La Llosa de Ranes, una reunió comarcal en la qual es va presentar els diputats provincials i van comptar amb la presència de Vicente Betoret, president provincial del PP a València.

A les 19:30 hores de la vesprada, a La Llosa de Ranes, arrancava la reunió comarcal del PP que congregava a quasi un centenar de regidors, antics alcaldes i membres d’executives locals. La reunió, una de les moltes que el PP valencià està fent en la província de València, arrancava amb el missatge de benvinguda de l’amfitrió, en aquesta ocasió, Evarist Aznar, alcalde popular de La Llosa de Ranes, lloc on va revalidar novament la majoria absoluta. Aznar ha assenyalat que el PP és un partit proper a la gent i que la seua gestió en els Ajuntaments durant les últimes legislatures ha servit per a modernitzar la majoria dels pobles. L’alcalde, que al seu torn és diputat provincial, va assenyalar que el Partit Popular té gent molt preparada en les seues files i, segons ell el més important, un projecte ferm per a tornar a governar en aquells llocs on s’ha perdut l’alcaldia.

En l’acte van intervenir Emilio Llopis, president comarcal del partit, i Mª Carmen Contelles, portaveu del Grup Popular de la Diputació de València, qui després del seu parlament va aprofitar per a presentar als diputats provincials que els acompanyaven en la vesprada d’ahir. A més d’Aznar i Contelles, presidint la reunió juntament amb Betoret i Llopis, la resta de diputats presents van ser Rafael Soler, Fran Izquierdo, Reme Avia i Miguel Bailach. Contelles va deixar clar que vol estar més a prop que mai de la seua gent i va donar la mà, als regidors allí presents, per a demanar-los ajuda en tot allò que precisen en el seu quefer diari com a oposició en els Ajuntaments en què es troben.

A l’acte també va assistir el president Provincial del PP a València, Vicente Betoret, que es va mostrar molt pròxim als presents i va incidir que va a treballar per a mantenir la màxima comunicació entre els membres del partit per a poder millorar en tots els aspectes. Betoret va anunciar la creació d’una App que servirà per a oferir una major interactivitat entre militants i dirigents, així com per a difondre els missatges i les convocatòries amb major rapidesa. “És moment de passar pàgina i posar-nos a treballar dur per a recuperar les alcaldies i el govern de la Generalitat en el 2019”, aquestes eren algunes de les apreciacions que el President Betoret va llançar en el seu discurs.

A nivell regional, amb reunions com la d’ahir a La Llosa de Ranes, el Partit Popular està tractant de recórrer comarca a comarca la província de València, per a així il·lusionar de nou als seus militants.