El Patronat Provincial de Turisme impulsa rutes cicloturistes en el Massís del Caroig

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i el president de l’Associació d’Empresaris Turístics del Massís del Caroig (TURCAROIG), José Pérez Bonmatí, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’accions de promoció i difusió del Massís del Caroig.

Concretament, el Patronat Provincial de Turisme col·laborarà en l’elaboració i difusió de rutes de cicloturisme (BTT) en la zona i en accions de posicionament online.

Firma convenio con Turcaroig foto_AbulailaSegons el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, a través d’aquesta ajuda “es promocionarà l’oferta turística de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés per a consolidar la zona del Massís del Caroig com a destinació turística”.

“Els recorreguts que s’elaboren permetran revaloritzar la zona i atraure més visitants amants de l’esport i de la naturalesa”, ha afegit el responsable de Turisme.

José Pérez Bonmatí ha assenyalat que “gràcies al conveni signat amb la Diputació de València podrem potenciar la zona i al mateix temps, promocionar una sèrie d’activitats, entre elles la posada en marxa de rutes BTT, el recorregut de les quals anem a començar a elaborar perquè estiga preparat aquest mateix any”.

“Els municipis d’interior tenen poques possibilitats de començar iniciatives com aquesta sense l’ajuda de la Diputació que col·labora de manera significativa”, ha finalitzat el president de Turcaroig.