El Pla d’Incentivació donarà treball a 300 famílies de Xàtiva

Alfonso Rus ha presentat aquest matí les bases del Pla d’Incentivació de l’Economia Local que té previst contractar al voltant de 30 persones aturades amb especial dificultat econòmica. Les sol·licituds es podran presentar des del 21 al 28 de març de 2013, tots dos inclusivament, a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva.

Els llocs de treball a cobrir seran posats de peó de construcció, de parc i jardins i similars, per a ser ocupats en treballs a l’aire lliure i la contractació serà per quatre mesos a raó de 20 hores setmanals, podent agrupar-se la dedicació setmanal en jornades de fins a un màxim de 7 hores.

Així mateix, la contractació es realitzarà per fases quadrimestrals, (maig-agost, setembre-desembre, gener-abril), amb 100 contractacions en cada termini amb un salari a percebre de 454,18 euros bruts al mes.

Rus ha destacat que aquest Pla “pretén beneficiar al major nombre de famílies possibles, per la qual cosa es contractarà a un integrant per família en cada termini, donant major prioritat a les famílies sense ingressos, a una elecció amb màxima transparència”. Així mateix l’alcalde de Xàtiva ha afirmat que “mentre dure la situació actual, s’estudiarà seguir amb aquest pla perquè la prioritat és ajudar a els qui ho estan passant malament”.

Les bases i tots els requisits necessaris per a adherir-se a la iniciativa es troben en la web del municipi.