El plenari de l’Alcúdia de Crespins aprova les retribucions i delegacions per a la present legislatura

  • Dels vuit regidors de l’equip de govern, només hi haurà un amb dedicació exclusiva i altres cinc a temps parcial

El plenari de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va aprovar dijous, en sessió extraordinària, la que serà l’arquitectura institucional per a la present legislatura. La distribució de Regidories per al mandat que va començar al mes de juny queda de la següent manera per al PSPV-PSOE: l’alcalde Roberto Granero continuarà amb l’àrea d’Hisenda, assumeix Serveis Municipals, que abans gestionava Compromís i deixa Cultura, Festes i Promoció Econòmica. Aquesta última, al costat d’Habitatge, Ocupació, Turisme i Transparència i Modernització, passa a l’edil Pedro García. El regidor Gerard Gimeno continuarà amb Esports i Joventut mentre que Maite Juan, a més d’Educació i Igualtat, també s’encarregarà de Diversitat. Inma Penadés seguirà al capdavant de la regidoria de Serveis Socials.

Pel que respecta a les regidories que gestionaran els tres regidors de Compromís, Pepe Garrigós, a més d’ostentar la vicealcaldia, Personal i Seguretat Ciutadana, suma la delegació de Mobilitat; Amparo Albalat serà la regidora de Cultura i Festes, totes dues àrees gestionades pel PSOE en la passada legislatura, mentre que Jordi Caparrós manté Urbanisme, Medi Ambient i Agricultura i assumeix Obres Públiques i Gestió de Residus.

Esment especial mereix la Regidoria de Sanitat i Promoció de Salut que en aquesta legislatura estarà gestionada pel regidor del Partit Popular Esteban Arnau. Aquest moviment es deu al fet que l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins va oferir al PP gestionar alguna àrea i el seu cap de llista, Javier Sicluna, va acceptar. Sicluna, a més, també formarà part de la junta de govern.

Quant a les retribucions econòmiques, cal ressaltar que tan l’alcalde tindrà dedicació exclusiva i percebrà un sou de 2.450 euros bruts al mes. D’altra banda, el responsable d’Urbanisme, Jordi Caparrós, tindrà una dedicació parcial del 55% amb un sou de 730 euros bruts, mentre que altres quatre regidors estaran al 30% percebent 399 euros bruts al mes cadascun. També s’han augmentat les retribucions per assistència als plens (de 27 a 75 euros), comissions informatives (40 euros) i juntes de govern (90 euros).