El PP critica “la gravíssima deterioració” de la Vila i Poble Nou

  • Els populars afirmen que la regidora Rebeca Torró “es dedica ara a fer bolos electorals en obres pagades per Diputació”

Els populars han criticat al govern d’Ontinyent i principalment a la regidora d’Urbanisme, Rebeca Torró, número dos del PSPV, en haver estat durant aquests quatre anys “de braços caiguts” davant la gravíssima deterioració urbanística que afecta als barris històrics de la Vila i Poble Nou.

Fonts del Partit Popular consideren “vergonyós” que Torró, que “des de fa unes setmanes es dedica principalment a fer bolos electorals en obres pagades per la Diputació o Egevasa, s’atrevisca a criticar al Partit Popular en l’anterior etapa de govern, que va ser precisament en la qual major nombre d’immobles es van rehabilitar, ja que es va establir una línia d’ajudes a la rehabilitació d’habitatges per als veïns de la Vila i Poble Nou, pas fonamental per a aconseguir la recuperació d’aquests dos barris històrics”.

Finalment, des del PP critiquen a Torró perquè durant aquests quatre anys “tampoc sigut capaç de constituir la comissió mixta d’Assessorament del Patrimoni Històric”. Una comissió que, tal com assenyala el candidat popular a l’alcaldia, Filiberto Tortosa, “el PP en el govern està disposat a instaurar de nou perquè és un bon instrument per a la recuperació del nostre centre històric”.

 

Crítiques a “l’asfaltat multicolor” de Coronació

El grup municipal del Partit Popular també ha criticat el resultat final de les obres de la Plaça de la Coronació principalment per la seua estètica.

Expliquen des del PP que “és una vertadera llàstima que després de tot el treball i de la inversió realitzada en aquesta zona important del barri del Llombo, el govern d’Ontinyent haja optat per un asfaltat multicolor, en comptes d’optar d’elements nobles com la llamborda, més resistents i elegants, que haguera proporcionat un millor aspecte a aquesta plaça tan emblemàtica, en la qual a més del mercat es concentren actes importants per a la ciutat”.

Els populars han criticat que el projecte haja inclòs una desproporció total en l’ample de les voreres i una disminució de la zona de jocs infantil i d’aparcament en una zona de la ciutat per si mateix congestionada en tractar-se d’un centre en el qual conviuen comerços i col·legis i s’absorbeix gran quantitat de vehicles.