El PP de Xàtiva inicia els sopars informatius

Aquest 3 d’octubre, el Partit Popular de Xátiva inicia els sopars informatius en la seua seu. Aquesta activitat es realitzarà tots els primers dijous de cada mes i servirà per a promocionar el contacte directe amb els afiliats. L’hora de començament serà a les 20:30 hores amb una xarrada debat en la qual intervindran regidors de cada àrea de l’ajuntament exposant les accions que estan emprenent i aquells projectes que estan previstos dins de la gestió de les seues regidories.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa se centra en la participació directa dels afiliats amb tal d’arreplegar les seues inquietuds, propostes i suggeriments, així com aclarir tots aquells dubtes que puguen arreplegar dins de l’opinió del carrer sobre determinats aspectes relacionats amb la gestió del partit al capdavant del govern municipal.

Aquestes trobades culminaran amb un sopar informal en la qual es pretén estrènyer les relacions dels afiliats amb l’executiva local del partit per a complir uns dels objectius que es van marcar en l’últim Congrés Local i que era potenciar la participació dels afiliats i simpatitzants fent-los partícips de la gestió del partit perquè ells suposen una peça fonamental de cara a les opcions futures del Partit Popular de Xátiva.