El PP demana possibles candidats per elegir els components de la propera Diputació

El president del Partit Popular de la província de València, Vicente Betoret, es va reunir aquest dimecres amb els vicesecretaris, secretaris executius i presidents comarcals per abordar la designació dels diputats provincials de cara a la constitució de la Diputació de València. Prèviament a la trobada, des de la presidència del partit, es va fer arribar una circular a tots els presidents comarcals i locals amb l’objectiu d’informar del sistema que la direcció ha adoptat de cara a l’elecció dels 12 diputats que representaran la formació en la institució provincial.

Betoret ha explicat que “després de les nombroses peticions de la militància s’ha optat per escoltar les bases mitjançant una fórmula de consulta no vinculant amb la qual es pugui comptar amb el major suport possible per formular una proposta al Comitè Executiu Provincial”. Així, el president provincial va sol·licitar als presidents comarcals un llistat de possibles candidats.

El president provincial va posar de manifest “la necessitat d’adoptar noves formes per abordar els reptes que el futur polític ens depara i les bases ens estan demandant”.