El PP denuncia que “l’emergència social era col·locar a Calabuig amb un sou de 47.300€”

El Partit Popular de Xàtiva ha emès un comunicat en el que denuncia el proper nomenament de l’antic alcalde socialista Miquel Calabuig com a director econòmic de l’Hospital Lluís Alcanyís.

A continuació, el comunicat íntegre:

Després de passar els simbòlics 100 dies de govern del tripartit en la ciutat de Xàtiva sembla que les coses estan començant a canviar, a canviar per a uns pocs, clar, sobretot si eres un històric del PSPV de la nostra ciutat com Josep Miquel Calabuig i Adrià (alcalde de Xàtiva de 1983 a 1995).

Calabuig va a ser nomenat imminentment com a director econòmic de l’Hospital Lluís Alcanys. Aquest nomenament suposa un sou de 47.305,86 €, sembla ser que aquesta és l’emergència social que el tripartit clama que cal tractar amb urgència, una jubilació daurada.

Recordem que Roger Cerdà juntament amb Calabuig ens costa als contribuents ni més ni menys que 97.000€ (16.139.442 milions de pessetes de les d’abans), aquest nomenament és una estafa i un insult als més de 3000 aturats que hi ha en la nostra ciutat fent cua cada dia en les files del Servef per a poder aconseguir un treball.

Des del Partit Popular ens preguntem si aquesta és la manera d’entendre els principis de contractació pública d’igualtat, mèrit i capacitat dels quals tant presumeixen, estem en disposició de dir que aquest nomenament via digital és un insult als funcionaris de la Generalitat Valenciana en col·locar a un exalcalde socialista amb cap tipus d’experiència gestora referent a Sanitat.

Per tant, exigim a l’alcalde Roger Cerdà que pare aquest nomenament, que no deixe que es cometa aquest atropellament i que rectifique. Demanem als grups de l’equip de govern un posicionament clar sobre aquest nomenament, especialment a EUPV i Compromís, com a socis de govern haurien d’actuar aclarint quin és la seua postura.

Parlen de nous temps, i és una tornada 20 anys arrere col·locant als antics socialistes que en el seu moment van estar exercint mandat en la nostra ciutat, una prova més del seu caciquisme i clientelisme.