Populars Xàtiva denuncia un increment de les sancions de l’ORA

  • Afirmen que el decret les augmenta en un 100%

Des de que es fera efectiva l’adjudicació del nou contracte de gestió de l’ORA en favor de la mercantil Dornier a finals de desembre, l’alcalde de Xàtiva, en una parenceria de generositat i altruisme sense límits cap a les “persones”, ha decidit obsequiar a la ciutadania amb un decret que incrementa en més del 100% l’import de les sancions de l’ORA. Així, dels 30’05 euros de sanció màxima per infracció de l’ORA que s’imposava amb l’anterior ordenança fiscal (en vigor des de 2009) s’ha passat als 80 euros que s’imposen actualment.

Des del Partit Popular considerem la mesura no solament desproporcionada i abusiva per afectar greument a la butxaca dels usuaris del servei sinó també nociva per al comerç del centre de la ciutat que, sens dubte, ja està patint les conseqüències en produir aquest exagerat increment un efecte dissuasiu en els potencials clients.

I ens preguntem si aquesta és la forma que té el tripartit, amb l’alcalde al capdavant, de governar per i per a les persones i si aquest desmesurat increment pot tenir alguna relació amb l’oferta de baixa temerària, desproporcionada i anormal que va presentar en el seu moment la mercantil Dornier.