El PP insta a solucionar el problema del bus universitari

El Partit Popular de Xàtiva reivindica en aquesta nota de premsa la falta d’un servei d’autobús universitari a València, insta a l’alcalde de la ciutat Roger Cerdà i al govern tripartit, al fet que actuen amb la major rapidesa possible i donen les explicacions pertinents front aquesta situació:

Des del Partit Popular de Xàtiva estem rebent queixes a través dels nostres canals de comunicació disponibles a la ciutadania, concretament sobre un problema que està afectant als nostres joves universitaris setabenses.
Aquest problema és l’absència del servei d’autobús universitari a València, a data d’avui no sabem quan s’engegarà. Volem posar l’accent que el curs universitari va començar el passat 14 de Setembre i els usuaris habituals d’aquest servei tenen Ara que utilitzar per a accedir als seus centres fins a 3 serveis de transport diferents, com són el servei de rodalies de RENFE, el Metre de València i el Tramvia amb el seu corresponent transbord, tot açò implica que els nostres universitaris estan emprant 30 minuts més diàriament per trajecte per a poder arribar a les seues respectives classes.

A dia d’avui el procés de contractació pública impulsat pel tripartit per a dotar de servei de bus aquest curs 2015/2016 ha quedat desert. La desorganització i confusió és evident ja que ningú respon o sap la data d’engegada d’aquest servei, en declarar-se el concurs desert han de tornar a promoure aquest procediment i clar, al final qui paga les conseqüències és la ciutadania.
Aquest TRIPARTIT si ha demostrat molta diligència per a promoure a força de decret d’Alcaldia el que li interessa, com puga ser la despesa de 36000€ dels nostres impostos a pagar la vàlua de Raimon o també per decret contractar l’actuació de la clausura de Fira per un import que frega els 40000€, per a aquestes accions si, però per a dotar a la ciutadania d’un transport universitari no.

Exigim que aquest govern informe que està passant, que siga transparent i indique perquè a data d’avui no disposem de servei de bus universitari.
Des del Partit Popular de Xàtiva animem al nostre alcalde, Roger Cerdà i al seu Govern Tripartit, al fet que no solament es faça fotos, que pense que hi ha alguna cosa mes que fer-se autobombo i platet i que es preocupe per temes importants del dia a dia, no tot poden ser homenatges i banys de masses.
Està fent valdre el seu eslògan #UnNouTemps, encara que molts usuaris d’aquest transport universitari a causa de la demora del servei ho canvien per #MoltMésTemps