El PP insta a tornar la festa de les paelles de Fira a l’horari nocturn

El Partit Popular de Xàtiva ha emès un comunicat on demana a l’equip de govern a retornar al seu horari nocturn a la festa de les paelles, que se celebra durant la Fira d’Agost.

Reproduïm el comunicat íntegre:

“Si durant el mandat del PP les paelles de la Fira se celebraven a la nit no era per casualitat. Oblidem-nos de la calor del migdia de l’agost xativí. Oblidem el minvament econòmic que aquesta vesprada-nit de l’última edició va suposar per als firants. Que ja és oblidar! La principal raó, no obstant açò, és la següent: s’anomene com s’anomene, la festa de les paelles acaba sent un macrobotelló que afecta sobretot a joves i adolescents.

Si les paelles són nocturnes, el vergonyós espectacle de veure’ls passejar per l’Albereda i tota Xàtiva a la vora del coma etílic, vomitant… dura menys. Estalviem-nos el calvari de veure’ls així durant la vesprada. Per tots, i especialment pels xiquets, als quals serveixen d’exemple. En qualsevol país civilitzat aquesta última raó seria més que suficient perquè la festa de les paelles tornara a ser nocturna”.